Jaikuspedet lopun indikaattoreina

Jaikun hiipuminen aiheutti vielä viimeisen ilonpisaran. Aktiivikäyttäjät vaihtoivat ikoninsa Speden kuviin ja keskustelu oli muutaman päivän pelkkää spedeilyä, nimittäin.

jaikuspedet - juhana.org

jaikuspedet - juhana.org

jaikuspedet overview - juhana.orgjaikuspedet keskustelu - juhana.org

Spede onkin hahmona jotenkin luonteva ikoni suomenkielisen Jaikun loppuun. Spede on samaan aikaan nostalginen, ironinen, kunnioitettu ja parjattu. Jaikun aktiivisin keskusteluaika on jo nyt nostalginen onnela, johon ei ole enää paluuta. Googlen Jaiku-kauppojen jälkeen alkoi web 2.0 -maailman Speden Spelit ja alamäki alkoi. Jabadabaduu.

2 thoughts on “Jaikuspedet lopun indikaattoreina”

  1. Juhana.orgissa vallitsee aivan hillitön purskeinen ja uusia näkökulmia tuottava meininki 🙂 Ja mainiot graafit selkeästi villitsevät kansaa. Käytännön toive: paukkuja myös Twitteriin ja Qaikuun 😉

  2. Minkäslaista paukutusta haluaisit? (:

    Oon huomannut, että kun yrittää keksiä yhden omasta mielestä kiinnostavan ajatuksen per päivä, niin se vie yllättävän kovasti henkisiä paukkuja. Twitterin ja Qaikun lisäksi itselläni on vielä Metropolian wiki (http://wiki.metropolia.fi) vähän samantyyppisessä käytössä, joten sekin on selkeesti vienyt huomiota trad. jaikuilumeiningistä.

Leave a Reply