Avoin ad hoc -opiskelukokeilukutsu

free_andersonTöihin palattuani tuli puheeksi työkavereiden kanssa, että Spotifyssa on myös äänikirjoja ja että Chris Andersonin uusi Free-kirja löytyy sieltä myös. Oma paperinen versioni on odotellut kirjapinossa jo kesän alusta lähtien, mutta jotenkin en ole viitsinyt siihen vielä tarttua. Päätimme kokeilla itsellämme Spotify-kielikylpyä eli kuuntelemme koko audiokirjan kertaistumalta 26.8.2009 klo 9 lähtien.  Kirjan lyhennetty versio, joka siis löytyy Spotifysta, on ääneen luettuna pituudeltaan jotain noin kolme tuntia. Myös koko kirja löytyy ilmaisena audiona (noin 6 tuntia), mutta lyhennelmä on Andersonin itsensä tekemä, joten aiomme luottaa hänen arvostelukykyynsä emmekä käytä tupla-aikaa turhan takia.

Jos haluat mukaan tai haluat osallistua vaikka etänä reaaliaikaisesti kokeiluun, olet tervetullut. Ilmoitelkaa vaikka täällä, jos olette kiinnostuneita sessiosta. Näillä näkymin tämä hämmentävän yksinkertaiselta tuntuva oppimiskokeilu olisi tarkoitus suorittaa työhuoneessamme osoitteessa Hämeentie 161 Helsingissä. Etäosallistumista voidaan tarvittaessa kalibroida Qaikussa tai vastaavassa. Kirjoittelen kokemuksesta täällä session jälkeen.

8 thoughts on “Avoin ad hoc -opiskelukokeilukutsu”

  1. Hei, onpa hieno keksintö! Minä osallistun etänä. Voisi koordinoida kollektiivisen liverapon kirjoittamisen myös, ettei mene ihan istuskeluksi. Laitakko Qaikuun alulle ketjun?

  2. Joo, mahtavaa 😉 Palaillaan asiaan Qaikussa viimeistään tuolloin 26. päivä. Laitan sitten myös tänne (toivottavasti muistan) linkin suoraan Qaiku-threadiin.

Leave a Reply