Anonyymit sosio-nörtit

Tänä perjantaina 26.3. aloittaa Anonyymit sosio-nörtit toimintansa. Anonyymit sosio-nörtit on sosiaalisen median käytöstä ja käyttöönottamisesta osana omaa työtä kiinnostuneiden ihmisten avoin keskustelukerho ja/tai tukiryhmä.
Ryhmällä ei ole mitään varsinaista agendaa, mutta eiköhän ensimmäisen tapaamisen jälkeen jonkinlainen toimintamalli ala selkenemään. Kutsuin ensimmäiseen tapaamiseen ihmisiä old-school-sähköpostilla Metropoliasta ja muista kouluista. Vaikka kaikille ei tietenkään aika sopinut, vastauksista ilmeini, että tämän tyyppisille face-to-face-kohtaamisille on tilausta.
Kuten sanottu tapaaminen on kaikille avoin eli tervetuloa:
26.3.2010 klo 13 Katalyytin tiloissa (Hämeentie 161, Arabianranta, “uusi puoli” ja 2. krs.)

Tässä juttusarjassa esittelen asioita ja kokeiluja, joiden parissa olen työskennellyt tämän kevään 2010 aikana Metropolia-ammattikorkeakoulussa.

Anonyymit sosio-nörtit (juhana.org / metropolia.fi)

Tänä perjantaina 26.3. aloittaa Anonyymit sosio-nörtit toimintansa. Anonyymit sosio-nörtit on kaikille avoin keskustelukerho, jossa jaetaan kokemuksia sosiaalisen median käytöstä ja käyttöönottamisesta osana omaa työtä.

Ryhmällä ei ole mitään varsinaista agendaa, mutta ensimmäisessä tapaamisessa toimintaidea kehittyy osallistujien mukana. Kutsuin ensimmäiseen tapaamiseen ihmisiä old-school-sähköpostilla Metropoliasta ja muista kouluista. Vaikka kaikille ei tietenkään aika sopinut, vastauksista ilmeni, että tämän tyyppisille face-to-face-kohtaamisille on tilausta.

Tapaaminen on siis kaikille avoin eli tervetuloa: 26.3.2010 klo 13 Katalyytin tiloissa (Hämeentie 161, Arabianranta, “uusi puoli” ja 2. krs.).

One thought on “Anonyymit sosio-nörtit”

Leave a Reply